Valborgsfirande

Sevalla Hem- och Bygdegårdsförening bjuder in till Valborgsfirande vid Sevalla Bygdegård.

Puben öppnar kl. 18.00
Elden tänds kl. 19.00

Trubadur under kvällen: Mathias Helsing Andersson
Sevallas egen kör hälsar våren välkommen och en högtidstalare håller talet till våren!

För den hungrige finns korv med bröd att köpa och du kan också ta chansen att vinna fina vinster i vårt barn- eller vuxenlotteri. Hela överskottet skänks i år till förmån för Röda Korsets verksamhet i Ukraina.

Medlem i föreningen får handla i puben
Sevalla Hem- och Bygdegårdsförening har serveringstillstånd enligt alkohollagen. Detta innebär att servering av alkoholhaltiga drycker endast får ske till medlemmar i föreningen samt att inga alkoholhaltiga drycker får medföras till bygdegården.

Varmt Välkommen!