Midsommardagspub med brännboll

Välkommen att fira midsommardagen (22 juni) traditionsenligt med BRÄNNBOLL och pub vid vår härligt nyrenoverade Bygdegård!

Kom och hjälp din sida av ån att vinna årets upplaga av brännbollsderbyt! Vi är som vanligt uppdelade i lag Öst och lag Väst.

Puben öppnar kl. 19 och brännbollen börjar kl.20.

Under kvällen finns chansen till fina lotterivinster (både för barn och vuxna). För den som blir hungrig finns både mat och dryck att köpa. Vi erbjuder någon enklare varmrätt, korv med bröd och kaffe och sommartårta för en liten slant och i baren finns ett lagom utbud av dryck.

Eftersom Sevalla Hem- och Bygdegårdsförening har serveringstillstånd enligt alkohollagen får försäljning endast ske till föreningens medlemmar och inga alkoholhaltiga drycker får medföras till Bygdegården.

Varmt Välkomna!