Sevalla Bygdegård

Sevalla Bygdegård

Sevalla bygdegård ligger vackert belägen bredvid den natursköna Sagån i Sevalla.

Sevalla tillhör Västerås kommun i Västmanlands län. Sevalla angränsar både till Sala- och Enköpings kommun. Till Västerås är det cirka 20 km eller 24 minuter med bil.

Sevalla bygdegård erbjuder vackra lokaler i en vacker miljö för olika arrangemang i samband med till exempel konferenser, studiecirklar, årsmöten, auktioner, födelsedagsfester, bröllop, dop och minnesstunder.

Bygdegården har ett stort och fullt utrustat kök, det finns en liten sal och en stor sal. I den stora salen finns scen och A/V-utrustning med tillhörande högtalare för tillställningar när du vill ha musik till festen, konserten eller till bröllopsfesten. Lokalen är även utrustad med hörslinga.

I den stora salen finns bord och stolar för 120 personer, som förvaras under scenen, och som vid behov enkelt kan tas fram. Den stora salen rymmer 160 sittande personer och den mindre salen rymmer 40 personer.

På baksidan av bygdegården finns en väl tilltagen gräsplan som inbjuder till utomhusaktivitet. På framsidan finns en parkering som rymmer tillräcklig med bilar för de riktigt stora festerna. Bygdegården angränsar även till både häst- och fårhagar.

Det finns herr-, dam- samt en handikappanpassad toalett. I källaren finns även dusch och bastu.

Mer information och bilder hittar du här.

Söker du efter en lokal att hyra till din fest, möte eller bröllopsfest så hittar du mer information på sidan Hyra Sevalla bygdegård.

Adressen till Sevalla bygdegård är Sevalla Bygdegård, 725 95 Västerås