Logotyp för Veteranplöjning i Sevalla

Veteranplöjning 2017

”Det är stort att vinna, men större att komma till start”

Datum för tävlingen är lördagen den 23/9 kl 10:00

Den 23 september är det äntligen åter dags för veterantaktorplöjning i Sevalla. Utöver äran att vinna i Sevalla så är tävlingen även kvaltävling för Västmanland samt Uppland till SM i veterantraktorplöjning 2017.

YouTube player

Vill man ta en paus från plöjningen kan man besöka utställarna och vandra mellan loppisborden. Eller så passar man på att åka runt plöjningsfältet i traktor och vagn för en annan vy över tävlingen.

För barnen finns det flera aktiviteter bland annat kan de besöka och klappa på olika djur, hoppa hoppborg, fiska i fiskdammen, rida på ponny eller se riddaren Jonas visa upp sina färdigheter från hästryggen.

Är du nyfiken på vad som händer under dagen så kan du gå till programmet och är du osäker på hur du hittar till Sevalla och plöjarenan så har vi lagt upp en karta åt dig.

Under hela dagen finns så klart en servering där det säljs  grillade hamburgare, dricka, kaffe och fikabröd.

Vill du som privatperson boka en plats för loppisförsäljning eller egen producerade produkter så är du välkommen att kontakta Elisabeth Spillman via e-post alternativt per telefon på 070-7303552.

Entré: 50kr per person och barn under 15 år går in gratis i målsmans sällskap.

Publiken uppmanas till uppmärksamhet och försiktighet. Barn ska hållas under uppsikt av vuxen. Närvaro sker på egen risk.